Lycopersicon escultentum Sp. (Llavors del projecte: Les Refardes)Varietat de mata baixa, molt primerenca, bona producció de fruits petits rodons, molt dolços. Ideal per si no es vol fer un cultiu que s'hagi d'entuturar o per horts urbans. El ta...767
Lycopersicon esculentum Sp. (Llavors del projecte: Les Refardes)Tomàquet petit. Varietat de mata alta, molt primerenca, bona producció de fruits de mida variable, desde un gra de raïm a una pruna petita. És un dels nostres preferits. El color i...769
Lycopersicon escultentum Sp. (Llavors del projecte: Les Refardes)Tomàquet petit. És una varietat molt productiva, que fa fruits petits d’un vermell molt fosc que són una delícia. Poden menjar-se com aperitiu o a l’amanida.
S’aconsella fer el...767
Lycopersicon esculentum Sp. (Llavors del projecte: Les Refardes)Fruit d’amanir, en forma de cor, plè, carnós, amb molt poques llavors, molt dolç i amb un punt àcid. Mida més petita que l'altra cor de bou d'en Lluis. Bona conservació i alt rend...765
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les cookies necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les cookies de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les cookies de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.