• On repartim?

  Repartim només als municipis d'Alella, El Masnou i Teià (El Maresme). Per què? Doncs perquè posem la proximitat per davant de qualsevol altra premisa. Estem convençuts que no té sentit produir ecològic i fer una pila de quilòmetres per distribuir la mercaderia.

  Volem minimitzar la petjada ecològica i aquesta és la manera que tenim d'aportar-hi el nostre gra de sorra. Biològic i fresc. I només pot ser fresc si la venda és directa o de circuit curt.

  Podríem repartir més lluny i confiar en algun distribuidor; no ho volem. Ens agrada poder parlar directament amb vosaltres i explicar-vos de primera mà què fem, com i per què. I sobretot, que ens vingueu a veure tot passejant!


  Benvolgudes famílies,

  En aquests dies totes i tots estem visquem la situació excepcional causada pel COVID-19. Primer de tot us volem enviar ànims i volem també agrair-vos la confiança i les mostres de suport rebudes aquests dies.

  Des de la nostra visió i valors creiem que ara més que mai hem de sumar esforços per garantir el nostre servei. No patiu per l'abastiment, no som només nosaltres, darrere nostre hi ha tota una xarxa de pagesos per a garantir que les viandes arribin a les nostres llars. Però a causa de l'augment de comandes, hem d'introduir algunes mesures organitzatives, per millorar un Servei que no volem que se'ns desbordi i també per tenir cura del nostre petit equip de treball, cura que també és més important que mai.


  IMPORTANT! A partir d'ara (i fins que duri el confinament):

  RECORDEM EL FUNCIONAMENT DEL SERVEI: Repartim a domicili els Dimecres, Dijous i Divendres.

  El PERÍODE HÀBIL PER FER LES COMANDES QUE S'ENTREGUEN DIMECRES acabarà DIMARTS A LES 8:00h. Les comandes que entrin més tard d'aquest horari passaran automàticament al següent període d'entrega, és a dir, a DIJOUS.

  El PERÍODE HÀBIL PER FER LES COMANDES QUE S'ENTREGUEN DIJOUS acabarà DIMECRES A LES 8:00h. Les comandes que entrin més tard d'aquest horari passaran automàticament al següent període d'entrega, és a dir, a DIVENDRES.

  El PERÍODE HÀBIL PER FER LES COMANDES QUE S'ENTREGUEN DIVENDRES acabarà DIJOUS A LES 8:00h. Les comandes que entrin més tard d'aquest horari passaran automàticament al següent període d'entrega, és a dir, a DIMECRES.


  HORARI DE LLIURAMENT DE COMANDES:

  DIMECRES DE 12:00h A 18:00h

  DIJOUS DE 12:00 A 18:00h

  DIVENDRES DE 12:00h A 18:00h


  L'HORARI DE LA BOTIGA DE L'HORT romandrà IGUAL:

  DIMECRES I DIVENDRES DE 16:30h A 20:00h


  Un donem les gràcies per la paciència i la confiança, sumem agroecologia, sumem salut!


  L'hort d'en Pau

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto

Suscríbete a nuestro boletín

Suscríbete y recibirás todas nuestras novedades. Cero SPAM, sólo contenidos de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades