L’Hort d’en Pau és el somni fet realitat d’un nen que amb només 3 anys ja volia ser pagès. Aquesta falera va quedar en estat latent i, després d’haver estudiat Ciències Ambientals, va tornar a despertar amb més força. L’any 2006, en Pau va posar en marxa aquest projecte dedicat a la producció ecològica d’hortalisses de temporada que va ser pionera al Baix Maresme.
A l’Hort cultivem les nostres verdures de forma respectuosa amb l’entorn. Creiem en el respecte pel medi ambient, en la producció d’aliments saludables i en la dignificació de la feina de pagès.
És per això que ja des d’un principi vam seguir els criteris de l’agricultura ecològica i que estem inscrits al Consell Català de l’Agricultura Ecològica (CCPAE) i adherits a la Xarxa Productes de la Terra Maresme impulsat pel Consell Comarcal del Maresme.
Fomentem el diàleg: volem potenciar els canals curts de comercialització per garantir la relació directa entre el productor i el consumidor i mantenir intactes les qualitats nutricionals i organolèptiques dels aliments. L’absència d’intermediaris ens permet copsar de primera mà les vostres inquietuds i suggeriments.
Volem oferir-vos les verdures més fresques, les més gustoses, les més properes. És per això que només servim als municipis propers als nostres horts. Si sou d’altres pobles, us convidem a visitar-nos, ja sigui a la finca de la vall de Rials, a ALELLA, on us rebrem dimecres de 16.30 a 19h i divendres de 10 a 19h, o a la finca de TEIÀ, dilluns i dimarts de 16 a 19h, dimecres, dijous i divendres de 9,30 a 13,30 i de 16 a 19h i dissabtes de 9,30 a 13,30h. També ens podeu trobar al Mercat de Pagès de Sant Cugat, on fa més de 15 anys que hi anem el segon i darrer dissabte de cada mes.
A l’Hort d’en Pau hem apostat des del principi per la recuperació de varietats tradicionals. Les nostres verdures són saboroses: tenen el gust de les hortalisses de tota la vida, la frescor del que és acabat de collir i l’empremta d’una manera de fer artesanal, conscient i respectuosa.