BUNYOLS DE REMOLATXA

10/02/2017
  • BUNYOLS DE REMOLATXA

  • Ingredients

    . 1 manat de remolatxa

    . 1 ou

    . 2 cullerades de farina de cigró

    . 2 cullerades de farina de blat o de blat sarraí

    . 2 alls

    . 3 branquetes de fonoll

    . 1 cullerada petita de bicarbonat

    . oli

    . sal

  • Procediment

    Peleu, renteu, talleu i bulliu els bulbs de remolatxa. Quan estiguin fets, poseu-los en un bol amb un ou, les farines, la sal, el bicarbonat i una picada feta amb all i fulles de fonoll. Piqueu bé amb el minipimer fins que quedi una pasta homogènia.
    Agafeu la pasta amb un parell de culleretes i, amb cura, dipositeu els bunyols en oli roent, en una paella. Escorreu sobre paper i un cop retirat l'excés d'oli serviu amb una mica de sal i unes fulles de fonoll fresques. Són deliciosos, i als menuts també els encanten!

Vols ser el primer en deixar la teva opinió?

cercar...

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto