LLIBRETS D'ALBERGÍNIA

03/07/2017
  • LLIBRETS D'ALBERGÍNIA

  • Ingredients

    . 2 albergínies negres o llistades
    . pernil dolç
    . formatge de cabra a llenques
    . sal
    . 1 ou
    . oli
    . farina de galeta

    Procediment

    Renteu les albergínies i talleu-les longitudinalment per fer-ne llibrets, de manera que els talls quedin units per un dels costats. Farciu-les amb una llenca de pernil dolç i una de formatge. Reserveu.
    Bateu un ou i poseu-lo en un plat. En un altre, afegiu-hi farina de galeta. Agafeu els llibrets i passeu-los primer per l'ou i després per la farina. Fregiu-los en una paella amb l'oli ben calent.
    Deixeu assecar sobre paper absorbent abans de servir. Ja ho teniu!

Vols ser el primer en deixar la teva opinió?

cercar...

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto