LLIBRETS D'ALBERGÍNIA

03/07/2017
  • LLIBRETS D'ALBERGÍNIA

  • Ingredients

    . 2 albergínies negres o llistades
    . pernil dolç
    . formatge de cabra a llenques
    . sal
    . 1 ou
    . oli
    . farina de galeta

    Procediment

    Renteu les albergínies i talleu-les longitudinalment per fer-ne llibrets, de manera que els talls quedin units per un dels costats. Farciu-les amb una llenca de pernil dolç i una de formatge. Reserveu.
    Bateu un ou i poseu-lo en un plat. En un altre, afegiu-hi farina de galeta. Agafeu els llibrets i passeu-los primer per l'ou i després per la farina. Fregiu-los en una paella amb l'oli ben calent.
    Deixeu assecar sobre paper absorbent abans de servir. Ja ho teniu!

1 comentari

Escriu el teu comentari ...



cancel·lar
Enviar comentari

cercar...

Últimes entrades

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesura de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la política de privacitat

Cerrar mensaje política de cookies