LLIBRETS D'ALBERGÍNIA
03/07/2017
-
LLIBRETS D'ALBERGÍNIA
-
Ingredients
. 2 albergínies negres o llistades
. pernil dolç
. formatge de cabra a llenques
. sal
. 1 ou
. oli
. farina de galeta
Procediment
Renteu
les albergínies i talleu-les longitudinalment per fer-ne llibrets, de manera que els talls quedin units per un dels costats. Farciu-les amb una llenca de pernil dolç i una de formatge. Reserveu.
Bateu un ou i poseu-lo en un plat. En un altre, afegiu-hi farina de galeta. Agafeu els llibrets i passeu-los primer per l'ou i després per la farina. Fregiu-los en una paella amb l'oli ben calent.
Deixeu assecar sobre paper absorbent abans de servir. Ja ho teniu!
Vols ser el primer en deixar la teva opinió?
Regístrate con nosotros y así podrás crear tus comentarios, contar tus experiencias y participar en nuestro blog.
Le informamos que los datos personales que contiene este formulario, están incorporados en un fichero bajo nuestra responsabilidad, con la finalidad de prestarle el servicio solicitado. Los datos se conservarán mientras se mantenga la relación comercial o durante los años necesarios para cumplir con las obligaciones legales. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios (Reglamento (UE) 2016/679).