CARBASSÓ FARCIT

03/07/2017
  • CARBASSÓ FARCIT

  • Ingredients

    . 2 carbassons mitjans-grans
    . 200 g de quinoa (si pot ser, barreja de tres quinoes o blanca i vermella)
    . 300 g de carn de vedella picada
    . sal
    . oli

    Per a la beixamel
    . una cullerada de mantega
    . sal
    . nou moscada
    . 2 cullerades de farina de cigró
    . beguda d'arròs (la que admeti)

    Procediment
    Renteu els carbassons i talleu-los per la meitat, que quedin dos troncs. Partiu-los longitudinalment pel mig i buideu-los amb l'ajut d'un ganivet. Mireu que les vores no quedin gaire primes, que es podrien trencar. Reserveu el sobrant i feu-lo a daus.
    Afegiu sal, oli i pebre als carbassons buits i poseu-los al forn en una safata durant 15 minuts (170º, a dalt i baix). Saltegeu la carn picada amb una paella juntament amb el carbassó que heu tret. Salpebreu.
    Mentrestant, prepareu la quinoa (bullida i ben escorreguda) i afegiu-la al carbassó i la carn a l'últim moment. Traieu els carbassons del forn i farciu-los amb la barreja.
    Prepareu la beixamel. Poseu la mantega en un cassó i, quan sigui líquida, afegiu-hi la farina (tamiseu-la) i la beguda d'arròs. No pareu de remenar. Poseu-hi un polsim de sal i nou moscada i remeneu fins que agafi la textura adequada (no gaire presa).
    Regueu els carbassons amb la beixamel i poseu-los al forn a daurar. Podeu cobrir amb formatge ratllat o ametlla laminada.

4 comentaris

Escriu el teu comentari ...



cancel·lar
Enviar comentari

cercar...

Últimes entrades

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesura de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que acceptes la política de privacitat

Cerrar mensaje política de cookies