CANELONS DE PORRO

23/05/2017
  • CANELONS DE PORRO

  • Ingredients (per a 4 persones)

    . 8 porros fins
    . 4 llenques de pernil dolç
    . 4 llenques de formatge de cabra o ovella
    . sal

    Per a la beixamel
    . mantega
    . beguda d'arròs
    . sal
    . farina de cigró
    . nou moscada

    Procediment

    Renteu i talleu els porros (que facin aproximadament un pam) i bulliu-los fins que siguin tendres. Tot seguit, emboliqueu-los amb la llenca de formatge i, després, amb mitja llenca de pernil dolç. Disposeu-los en una safata per al forn.
    Prepareu la beixamel: poseu un tros de mantega en un pot i, quan sigui desfeta, afegiu-hi un parell de cullerades de farina de cigró sense deixar de remenar. Tot seguit, tireu-hi la beguda vegetal i afegiu-hi sal i un polsim de nou moscada. Seguiu remenant per evitar la formació de grumolls fins que arrenqui la bullida. Mireu que us quedi una beixamel lleugera.
    Quan sigui feta, aboqueu-la damunt dels porros i poseu el conjunt al forn (dalt i baix, 175º) durant uns 15 minuts. Si ho voleu, podeu afegir per sobre una mica d'ametlla laminada: li donarà un toc cruixent.
  • És important embolicar el porro primer amb el formatge i després amb el pernil. Si no mantenim aquest ordre, el formatge es desfarà i el caneló perdrà la gràcia.

Vols ser el primer en deixar la teva opinió?

cercar...

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto