FLORS DE VERDURES

25/07/2016
  • FLORS DE VERDURES

  • Ingredients

    . 1 paquet de pasta brisa

    . 1 carbassó

    . 1 albergínia blanca o llistada

    . sal

    . pebre

    . oli

    . formatge ratllat


    Procediment

    Netegeu les verdures, escapceu-ne les puntes i talleu-les pel mig, a lo llarg. Tot seguit, talleu mitges rodanxes (mitges llunes). Deplegueu la pasta brisa i feu-ne tires d'aproximadament 3 cm d'amplada. Poseu-hi les mitges llunes de verdures de manera que la part corbada sobresurti però la meitat quedi damunt la tira de pasta. Quan tingueu la tira plena, doblegueu la pasta per tancar l'hortalissa tal i com es mostra a les imatges.

    Tot seguit comenceu a enrotllar per una punta mirant que els talls no surtin. El secret és no fer-los excessivament gruixuts. Pressioneu amb els dits d'una mà mentre enrosqueu amb l'altra. Per tal que no es desmunti, poseu la flor en un motlle de magdalena (els de silicona són ideals) i dipositeu-los en una safata de forn. Salpebreu el conjunt i tireu-hi un raig d'oli per sobre.

    Espolseu amb formatge ratllat i poseu les flors al forn durant uns vint minuts a 170º, amb foc a dalt i baix. Aneu controlant i assegureu-vos que la pasta brisa queda cuita. Quan estiguin cruixents, retireu del forn i desemmotlleu.


  • Les podeu preparar amb albergínia, carbassó o una combinació de totes dues. I sobretot, innoveu i compartiu-ho amb nosaltres!!

Vols ser el primer en deixar la teva opinió?

cercar...

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto