MINI HAMBURGUESES DE COL-RAVE

11/01/2016
  • Ingredients

    . 2 col-raves

    . 1 ou

    . oli

    . sal

    . una cullerada i mitja de farina

    . aigua

    . pa

    Procediment

    Pelem i tallem els col-raves a rodanxes fines. Tot seguit preparem una pasta per arrebossar-los amb un ou, farina (nosaltres la utilitzem de blat sarraí), aigua i un polsim de sal. Passem les rondanxes de col-rave per aquesta pasta, que no ens ha de quedar gaire líquida, i les fregim en oli abundant.

    Teniu la possibilitat d’escaldar prèviament el col-rave, però si feu les rondanxes prou fines no és necessari. Un cop fetes, les escorrem sobre paper absorbent i ja les tenim a punt per muntar sobre el pa.

    Podem triar qualsevol mena de pa. Nosaltres hem optat per un pa tou clàssic i ho hem acompanyat amb maionesa de poma casolana.

Vols ser el primer en deixar la teva opinió?

Regístrate con nosotros y así podrás crear tus comentarios, contar tus experiencias y participar en nuestro blog.

cercar...

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto