MONGETA CRUIXENT

22/08/2016
  • MONGETA CRUIXENT

  • Ingredients

    . 1/2 kg de mongeta tendra prima

    . 1 ou

    . farina

    . sal

    . oli


    Procediment

    Trieu mongetes planes llargues i primes, del tipus Perona. Renteu-les i despunteu-les. Bateu un ou en un plat i passeu-hi les mongetes. Tot seguit, enfarineu-les i poseu-les a la paella, amb l'oli ben calent. S'han de deixar poca estona, així les trobareu cruixents! 

    Poseu-les sobre un paper absorbent per retirar l'excés d'oli, saleu i ja ho teniu a punt. Podeu substituir la farina per una tempura o bé per la clàssica mescla d'ou, aigua i farina o els dos darrers ingredients tot sols, amb un pessic de sal.

    Acompanyades amb uns xerris amb mozzarella, no tenen competència!

cercar...

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto