MOTLLE DE PATATA I PORRO

26/02/2017
  • MOTLLE DE PATATA I PORRO

  • Ingredients

    . 3 patates kennebec mitjanes

    . 2 ous

    . 200 ml de crema de llet

    . 1 manat de porros

    . 1 llauna de tonyina (opcional)

    . mantega

    . formatge ratllat

    . sal

    . 1/2 culleradeta de curry

    . 1 cullerada d'herbes de Provença


    Procediment
    Peleu i talleu les patates a tires ben fines. Peleu i talleu els porros a rodanxes de 0,5 cm aproximadament. Poseu-ho en un bol i barregeu amb un grapat de formatge ratllat, les herbes de Provença, el curry i la sal.
    Preescalfeu el forn a 200 º C. Unteu un motlle amb mantega i poseu-hi les verdures.
    A banda, bateu els ous, afegiu-hi la crema de llet i tireu la mescla al motlle, per sobre el porro i la patata. Si voleu, poseu-hi una llauna de tonyina. Si no, podeu tirar-hi ametlla laminada. Tapeu amb paper d'alumini i poseu-ho al forn durant vint minuts amb escalfor a dalt i a baix. Quan hagi passat aquest temps, destapeu i deixeu-ho entre vint minuts i mitja hora més, baixant lleugerament la temperatura.
    Ja veureu com us agrada!

Vols ser el primer en deixar la teva opinió?

cercar...

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto