PIZZA AMB BASE DE COLIFLOR

21/04/2016
  • PIZZA AMB BASE DE COLIFLOR

  • Ingredients

    Per a la base

    . 1 coliflor

    . 1 ou

    . 1/2 paquet de mozzarella ratllada

    . sal

    . pebre


    Per al guarniment

    . 1 pot de tomàquet de l'Hort d'en Pau
    . 1 manat d'espàrrecs
    . 1 carbassó
    . 1 ceba seca
    . tonyina
    . formatge ratllat

    Procediment

    Netegeu la coliflor, talleu-la a ramells petits i trinxeu-la amb la batedora. Després, coeu-la al microones entre 8 i 10 minuts. Barregeu-hi el mig paquet de mozzarella, l'ou, sal i pebre al gust i remeneu bé. Escampeu bé la pasta resultant sobre un paper de forn i disposeu la plata a uns 180º amb escalfor per dalt i per baix durant uns 15 minuts (el temps de cocció dependrà del gruix de la base). Quan comenci a enrossir, traieu-la i guarniu amb les verdures.

    Mentre es fa la pizza sofregiu el tomàquet i la ceba i escaldeu els espàrrecs. Quan traieu la pizza del forn, escampeu-hi el tomàquet amb un pinzell de cuina, poseu-hi la ceba, les rodelles de carbassó, els espàrrecs i la tonyina. Per últim, espolvoreu amb el formatge i torneu-la a deixar al forn uns 10 minuts.

    Una opció ben sana i moooolt bona que entusiasmarà petits i grans. Els celíacs també en poden gaudir!


  • Aquesta pizza admet tota mena de variants i pot guarnir-se de diferents maneres segons la disponibilitat dels productes. Feu proves i expliqueu-nos-les!

Vols ser el primer en deixar la teva opinió?

cercar...

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto