TRINXAT

04/02/2016
  • TRINXAT

  • Ingredients

    . 3 patates mitjanes

    . oli

    . sal

    . cansalada (opcional)


    Procediment

    Rentem i tallem la col i la posem a bullir juntament amb les patates tallades a daus. Hi afegim sal. Idealment, aquest plat es cuina amb col de trinxat, però qualsevol altra ens serveix.

    Quan tot està cuit ho escorrem i ho reservem.

    De manera opcional, podem fregir una mica de cansalada o daus de bacon a la paella i, quan ja és torradet, afegir-hi la col i la patata.

    Amb paciència, ho anem trinxant tot amb una forquilla fins que agafi l’aparença d’una truita.

    Quan agafi la consistència desitjada, ho tombem damunt d’un plat i ho amanim amb una mica d’oli.

    També es pot acompanyar amb allioli de codony o amb una mica de maionesa casolana amb poma.






Vols ser el primer en deixar la teva opinió?

Regístrate con nosotros y así podrás crear tus comentarios, contar tus experiencias y participar en nuestro blog.

cercar...

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto