TRIO DE NAPS I POLLASTRE

23/03/2017
  • TRIO DE NAPS I POLLASTRE

  • Ingredients

    . 3 naps de cada classe (negres, rodons, taronges)
    . 1/2 kg de pollastre desossat (contracuixa o pit)
    . oli
    . sal
    . 5 espècies xineses
    . llet d'ametlles

    Procediment

    Renteu i peleu els naps. Talleu-los a daus i fregiu-los en una cassola. Quan siguin una mica fets, afegiu-hi el pollastre tallat a trossos. Salpebreu i deixeu-ho fins que el pollastre sigui ros. Quan estigui, tireu-hi un polsim de 5 espècies xineses (canyella, anís estrellat, clau, cassia i jingebre). Si no en teniu, les podeu substituir per alguna altra que s'hi adigui. Afegiu-hi un raig de llet d'ametlles fins a cobrir el guisat i deixeu que cogui tot plegat. Ja ho teniu!
    Com la majoria de preparacions d'aquest estil, queda molt millor si el cuineu el dia abans de menjar-lo o, almenys, unes quantes hores abans.


Vols ser el primer en deixar la teva opinió?

Regístrate con nosotros y así podrás crear tus comentarios, contar tus experiencias y participar en nuestro blog.

cercar...

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto