TRUITA DE NYÀMERES

25/01/2016
  • TRUITA DE NYÀMERES

  • Ingredients

    . 6 ous frescos

    . 6 nyàmeres mitjanes

    . oli

    . sal

    Procediment

    Pelem les nyàmeres amb un pelador i les tallem ben fines. Les fregim en abundant oli calent. Un cop són rosses, retirem l’oli sobrant i afegim a la paella els ous que prèviament haurem batut i als quals haurem afegit un polsim de sal. Tombem la truita i ja ho tenim a punt.

    Les nyàmeres tenen textura de patat però el seu gust recorda una mica el de la carxofa, tot i que la planta no hi té res a veure (fa una mena de margarida groga molt bonica i el tubercle, la part que aprofitem, creix sota terra). Són una bona font de fòsfor i potassi i tenen moltes altres virtuts, com la regulació dels nivells de colesterol i del trànsit intestinal.




Vols ser el primer en deixar la teva opinió?

Regístrate con nosotros y así podrás crear tus comentarios, contar tus experiencias y participar en nuestro blog.

cercar...

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto