TRUITA D'ORTIGUES

07/04/2016
  • TRUITA D'ORTIGUES

  • Ingredients

    . 1 manat d'ortigues

    . 4 ous

    . 2 alls

    . oli

    . sal

    Procediment

    Netegeu les ortigues amb cura. Retireu-ne les tiges més gruixudes. Procureu emprar plantes encara sense flor, perquè si no van caient llavors pertot arreu. Fregiu-les en una mica d'oli juntament amb un parell de grans d'all tallats ben petits.

    Afegiu-hi els ous prèviament batuts i procediu com en qualsevol truita. Us sorprendrà el seu gust fi. L'ortiga és estimulant del sistema digestiu, astringent i vasoconstrictora, depurativa i rica en ferro.

  • Atenció: poseu-vos sempre guants per manipular les ortigues! Diuen que quan són collides ja no irriten tant... però val més ser prudent.

Vols ser el primer en deixar la teva opinió?

Regístrate con nosotros y así podrás crear tus comentarios, contar tus experiencias y participar en nuestro blog.

cercar...

Últimes entrades

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto